I Början

Jag tog examen som frisör 1992 från en Wella-skola. Min specialisering var inriktad på hårfärgning och hårbehandling. Efter det öppnade jag min egen butik i Broumana – Libanon och arbetade där strikt i 8 år tills möjligheten att arbeta i en prestigefylld salong som ligger på det femstjärniga hotellet och resortet Grand Hills Village, knackade på min dörr.
Min PR-verksamhet växte mycket snabbt på grund av alla kända människor världen över som jag träffade där. Vanligtvis har eliter och människor i det höga samhället högre krav på lyxiga, naturliga och fina produkter, och det var därför jag bestämde mig för att skapa mitt eget varumärke, Georgio Bandera, 2003. Jag sponsrades av Professional Cosmetics, ett av de mest kända företagen i Barcelona. Jag började sälja deras produkter och tillverkar samtidigt mina egna.

Nuvarande

År 2004 blev mina produkter tillgängliga för människor i Mellanöstern. Efter deras framgång expanderade vi företaget och våra produkter till Sverige 2009.
På Georgio Bandera slutar vi aldrig att forska om nya behandlingar och produkter. När en ny fördelaktig och mycket effektiv kombination upptäcks och erfars av vårt team sker produktion.
Efter de högeffektiva behandlingarna och hundratals rekommendationer från våra kunder 2020 bestämde vi oss för att börja sälja våra unika produkter online för att nå ut till så många länder som möjligt.
Vi är stolta över våra skördar och vi vill dela dem med hela världen. Vi vill att människor ska prova våra produkter för att se och känna skillnaden i hårets kvalitet, volym och hälsa.

Vår Modell

I och med Internet och handeln i allmänhet är det svårt att hitta och välja rätt produkt utan att behöva kontrollera ingredienserna en och en. Georgio Bandera har bestämt sig för att ta en rak, sträng och kompromisslös väg för att garantera alla våra kunder ett säkert köp. I själva verket vill vi ge de som väljer att orientera sig i miljövänlig kosmetik möjlighet att köpa även med slutna ögon, utan att först efter att ha köpt en produkt upptäcka att de har valt något som bara har namnet naturligt. Vi har bestämt oss för att vara mycket strikta och inte ”bryta mot reglerna”, vilket är anledningen till att varje produkt kontrolleras minutiöst.
Vi har valt det mest restriktiva sättet när det gäller att skapa och blanda våra produkter. Vi har valt att följa våra ideologier och inte hamna på en halv miljövänlig kosmetikasajt. Det är faktiskt viktigt att vara försiktig: numera marknadsförs mängder av hårvårdsprodukter och kosmetika som naturliga eller ekologiska tillsatser, trots att de inte alls är det, eller innehåller bara vissa extrakt, men blandas med cocktails som är allt annat än naturliga.
Här på Georgio Bandera är vi övertygade om att vi med hjälp av naturkosmetika inte bara gynnar vår kropp utan även miljön runt omkring oss.